Scroll

ЗА НАС

Препоръки

01

Много клиенти, които избират нас за партньор в обзавеждането на дома си са препоръчани от доволни от нашето изпълнение вече техни приятели или близки. Консултираме клиентите си по възможно най-прецизния начин и се стараем да им обясним и покажем най-добрите решения, в зависимост от техните нужди, желания и проект.

Оптимизация на пространството

02

Продуктовото ни портфолио включва обзавеждане на домове, магазини, игрални зали и обществени помещения.

Работим както по индивидуален проект на клиента, така и произвеждаме модули за корпоративни нужди и офис обзавеждане. Ключовото ни предимство е, че с проекта, който ще обсъдим и разработим с вас, ще включим и оптимизация на порстранството в помещението.

Както и функционалност, свързана с разнообразие от механизми за отваряне, плъзгане и повдигане.

Обзавеждане

03

С лекота и усет ще ви предожим най-добрата съвременна и модерна възможност за обзавеждане, включващо различни форми, дизайн, структура, цвят и тоналности, фрезоване, остъкляване и др.

Интериорно консултиране

04

Предлагаме възможност за цялостна консултация за интериорно обзавеждане, включващо различни вратички и плотове от камък и дърво, плотове по избор и тапициране на мебели по поръчка. 

Монтаж

05

Правим всичко възможно да доставим и монтираме в най-кратки срокове. Имаме опитни монтажисти и гоним качество на услугите си.

Договор и професионализм

06

Изпълняваме договорите си стрикно и се стараем всеки един клиент да се увери в нашият професионализм. Обичаме препоръките и базираме голяма част от новите си клиенти именно така.

Илион-М ООД

Отзиви.

Илион-М ООД

Супер Отбора ни

Разполагаме с 6 опитни монтажиста. Стараем се да изненадваме нашите клиенти с опит и професионализъм. Нашият отбор е добре обучен и подготвен за различни обстоятелства. Имаме опит над 25 години в производството на мебели по размери. Работим както с малки клиенти , така и с големи компании като OMV , SHELL , Happy bar & grill.